lørdag 1. desember 2012Julekalender kurv
 
Med bonusbarn og eget barn, og en liten baktanke om at dagens barn får så utrolig mye ellers at de til tider kan vanskelig sette pris på ting har løsningen her blitt slik:
En enkel sjokoladekalender, og en julekalenderkurv.
I denne kurven får barna hver sin pakke søndagene i desember (advent) og en på julaften.
Knerten har sine innpakket i gråpair og jentene har i rødt papir med sølv- eller gullhjerte. Da vet de hvem som er hvem sin pakke.
Dette fungerer veldig fint hos oss. Jentene får pakke lørdag og søndag siden de er her annenhver helg. Men Knerten gjør ikke noe nummer av det.
 
Hvordan er din(e) julekalendere i år?
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Så fin måte å lage adventskalender! Da blir også søndagene en ekstra spesiell dag for barna <3 genialt når det er flere barn å tenke på. Her har jeg i år kjøpt - jeg har ikke hatt overskudd til å pakke inn og finne...jeg har hatt hode fullt av eksamen, og nå som den er overstått gjelder det å få pyntet huset...Her er ikke stjernen oppe en gang... Men det kommer.
  Innom for å ønske deg en nydelig første søndag i advent. Kos dere alle sammen <3 god klem din vei

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Her har heller ikke stjerna eller adventslysene kommet opp. De ligger på lur og venter så det kommer i løpet av dagen. Huset har vært fullt av folk, og en kan jo ikke rekke alt dessverre... ;)
   Ha en flott første dag i advent du og dine også

   Slett