tirsdag 3. juli 2012

Bondebryllup 30.06.2012


Kjære Vibeke og Lasse

Tusen takk for at vi fikk være med å feire deres store dag!
Du var så utrolig nydelig og flott brud min gode venn.
Alt godt ønskes dere for fremtiden!

(Jeg laget 70 cupcakes til dette bryllupet. En utfordring når varmlufta på komfyren streika dager i forveien...) ;)
2 kommentarer:

 1. Kjære søte deg - så god du er som lager 70 cupcakes til venninnen din :) og så vakkert brudepar dette var, da :)

  Og du - jeg lovet deg en reiserapport. Det har tatt litt tid å "lande", skulle så gjerne vært lenger...men nå er jeg her, og skal fortelle deg litt. Så i grunn etter en epostadresse her, men det fant jeg ikke - så dermed blir det en laaaang kommentar til deg i dag :)

  Vi bodde slik at vi så rett ned på San Giovanni-stranden. Det var også der vi var de to første dagene, helt til vi fant ut at vi ikke trengte ligge oppi alle disse alge-dingsene. Vi skjønte først da, hvor Alghero har fått sitt navn fra...Og jeg skal innrømme at selvom vi syns den stranden var fin, så lurte vi litt på hvor de hvite, lekre strendene vi hadde sett bilde av var...MEN det var jo bare å gå 10 minutter lenger vest - til Maria Pia stranden. Fantastisk!! Det ble vår favoritt. Det var også fint på Lidostranden, men mye mer mennesker. Vi liker å menge oss med de lokale.. (som var på Maria Pia)...Guriland, for en nydelig by - spesielt gamlebyen, strendene, og stemningen var helt herlig syns jeg.
  Jeg har vært mye i Frankrike - og har bodd i Spania, så jeg sammenlignet hele tiden...og syns, utifra det, at Alghero var litt mer "slitt" i stilen, men likevel så mye karakter og sjarm, da..

  Vi er allerede i gang med å planlegge ny tur. Antakelig neste sommer. Da vil vi av gårde to eller 3 uker. Det tok oss jo 3-4 dager å avklimtariseres, og dermed skulle vi reise igjen etter noen dager..1 uke er altfor lite!! Barna storkoste seg, men steike - 40 grader, det var som å komme til Afrika. Vi fikk forresten med oss folklorefest, og utrolig artig st.hans...mye liv.
  Neste gang vil vi også oppleve Stintino og forhåpentlig Bosa eller iallefall sørover også...Kom i snakk med mange som hadde leid bil og skjønner at det er et "musr" neste gang.
  Igjen takk for alle tips - og for alt du delte. Kjempefint det.
  Å, en liten ting på slutten.. Hadde jeg visst hvordan det var der nede ville jeg spurt deg på forhånd om du visste om noen gode, barnevennlige restauranter som hadde åpnet i "norsk" tid..Pga "siestaen" som jeg kaller det, åpnet jo ikke restaurantene igjen før rundt 19 og få av dem var barnevennlige, og vi som har småbarn, så ble det nesten for sent....Jaja...det var rapporten :)

  Jeg håper du har gode dager min venn. god klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skriver til deg på mail i løpet av helgen.
   Er rimelig busy på jobb på sjøen. Mye å gjøre! ;)

   Slett