søndag 11. mars 2012


Double chocolate cupcakes
 med Bellas frosting -
& Sara er 8 år!


Oppskriften på "Double chocolate cupcakes", fra Manuela/ Passion 4 baking, finner du Her .
Frostingen, eller kremen som det kalles på godt norsk er en jeg stort sett slumper meg fram til, men jeg tror dette burde være en grei pekepinn:

500 g Philadelfia - naturell
4 dl melis
- Dette røres sammen for seg

4 dl kremfløte
2 ts vaniljesukker
- Piskes godt, men ikke til smør! ;)

Et par sitrondråper (kan sløyfes)

Bland så disse to blandingene til en med en slikkepott. IKKE med mikser!
Ønsker du farge, har du i dette. Vil du ha en marmorering av fargen så blander du bare lett.

Sett kremen kaldt en times tid (eller mer) før du pynter kakene.
Vær rask, den blir lett bløt!



Bursdagsbarnet (t.v.), Sara, sammen med Pernille (niese)


God søndags kveld!
Jeg skal ha en date med sofaen nå... ;)

1 kommentar:

  1. mmmm sååå deilige de så ut;)) Den frostingen skal jeg prøve;) Nydelige bilder Gabi;)) klem fra meg

    SvarSlett